Eladó raktárak és műhelyek Budapesten - Raktárbank
prosr=sale&type=raktar&address=Budapest

AZ OLDALUNKON JELENLEG 1678 IPARI INGATLAN TALÁLHATÓ

+36 30 587 3009

+36 30 587 3009Eladó raktárak és műhelyek Budapesten

Cége növekedne, de a korlátozott hely miatt erre nincs igazán lehetőség? Vagy csak korszerűbb, jobban megközelíthető helyiséget keres? Mindegy, milyen okból van szükséges vállalkozásának új műhelyre vagy raktárra, tematikus oldalunkon biztosan megtalálja a legjobb ajánlatot!


Széles választék, egyedi ajánlatok

Mini raktárak magánszemélyeknek, több ezer négyzetméteres létesítmények nagyméretű vállalatoknak. Kínálatunkban változatos nagyságú eladó műhelyek és raktárak szerepelnek, ezzel is megkönnyítve a döntést. A megfelelő paraméterek beállításával (fűtött helyiség, rámpa megléte, ideális belmagasság stb.) még egyszerűbben rátalálhat az igényeihez leginkább illő épületre.


Azonnali kapcsolat az eladóval

Nincs túlbonyolított adminisztráció és felesleges körök. A Raktárbank segítségével azonnal, közvetlenül az eladóval veheti fel a kapcsolatot, ami azt jelenti, hogy közvetítői díjat sem kell fizetnie a kiszemelt eladó raktár és műhely megvásárlása esetén. A kényelem mellett ez természetesen az árakban is előnyt jelent: hirdetéseink segítségével korrekt áron, személyes ügyintézés mellett juthat új telephelyhez.


Szeretné meghirdetni eladó műhelyét vagy raktárját?

Találjon vevőt egyszerűen kifejezetten ipari ingatlanokra szakosodott oldalunkon keresztül! Nálunk a regisztráció és a hirdetésfeladás is díjmentes, amennyiben pedig kérdése van, kollégáink szívesen segítenek Önnek.


Eladó műhelyek és raktárak kerületre bontva, részletes adatlapokkal - keressen Ön is nálunk!Együttműködő partnereink: