Raktárbank - raktár, telek, telephely
page=partners&id=

AZ OLDALUNKON JELENLEG 1678 IPARI INGATLAN TALÁLHATÓ

+36 30 587 3009

+36 30 587 3009

Grifton Property Bemutatkozás

Cégünk munkatársai 1998-óta vannak jelen a magyar ingatlanpiacon. Ügyfeleink igényeinek figyelembevételével, és a már meglévõ szolgáltatásaink körét specializálva a 2010. év eleji név- és arculatváltás után Grifton Property néven folytatjuk munkánkat. Cégfilozófiánk, hogy a szakértelem, az ipari ingatlanpiacon szerzett több éves tapasztalat mellett kiemelt hangsúlyt fektessünk a piacon történõ változások naprakész ismeretére, illetve a közvetlen, jó személyes kapcsolatok kialakítására ahhoz, hogy igazán hatékonyan és eredményesen szolgálhassuk Ügyfeleinket. Szolgáltatásaink körét, melyet az ingatlanpiac sajátosságai, változó tendenciái és Ügyfeleink igényei alapján alakítottunk ki.

Értékesítés és tanácsadás

Ügyfeleink által keresett ingatlan felkutatásától kezdve, a legkedvezõbb bérleti vagy vásárlási feltételek kialakításán és a szerzõdés elõkészítésén át a sikeres ingatlanvásárlás vagy bérlés lebonyolításáig folyamatosan jelen vagyunk. Ehhez nyújtunk:

  • Teljes körű, testre szabott tanácsadást
  • Értékbecslést
  • Több éves tapasztalatának segítségével vállaljuk ingatlanportfoliók, egyedi irodaházak, telephely ingatlanok értékelését, valamint egyéb ingatlan vagyonmérleg elvégzését.
  • Megvalósíthatósági tanulmányt készítünk.

Irodapiac

Budapesti 'A' és 'B' kategóriás irodák, irodaházak eladása és bérbeadása.

Ipari és kereskedelmi ingatlanok és raktárak

A fõváros egész területén illetve vonzáskörzetében üzleti és logisztikai parkoknak, telephelyeknek, ipartelepeknek és raktáraknak alkalmas ingatlanok, vagy azok felépítéséhez megfelelõ telkek felkutatása, eladása, bérbeadása.

Befektetési ingatlanok

Piaci elemzések, értékbecslések, hatástanulmányok készítése mellett szakszerû tanácsadás kereskedelmi, irodai vagy ipari ingatlanok vásárlásához és egyéb befektetetési alternatívákhoz.

Raktárra, műhelyre, esetleg ipari ingatlanra van szüksége? Válasszon minket!

Munkájához, vállalkozásához műhelyre vagy ipari ingatlanra lenne szüksége? Felhalmozott dolgai már nem férnek el egy garázsban? Szeretne mindent egy helyen tudni, hogy átláthatóbb, egyszerűbb formában tárolhassa javait? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszolna, akkor jó helyen jár! Tőlünk igényeinek megfelelő ingatlanokat vásárolhat vagy vehet bérbe, jutányos áron és egyszerűen! Akár hosszú, akár rövid távú megoldást keres, mi segítünk optimális megoldást találni, hiszen segítségünkkel könnyedén hozzájuthat az Ön számára legmegfelelőbb eladó és kiadó raktárhoz, műhelyhez vagy ipari ingatlanhoz. Cégünk egyaránt foglalkozik telephely bérbeadással és értékesítéssel is, így akár egy korábban bérbe vett ingatlant a későbbiekben meg is vásárolhat. Ha megbízható, tapasztalt és szakszerű segítséget keres kiadó raktár vagy eladó telephely megvásárlása miatt, nálunk jó helyen jár! Tekintse meg kiadó raktár és eladó telephely kínálatainkat weboldalunkon, és kéréseivel, kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Grifton Property KFT.
H-1139 Budapest, Váci út 95
Tel.: +36 (1) 270 90 86
Tel.: +36 (20) 407 11 51
E-mail: property@grifton.hu

Referenciák


Együttműködő partnereink: