Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Méret jelentősége - kiadó ingatlanok..    Az ipari ingatlanokat keresők túlnyomó többségben cégek. A Magyarországon működő cégek nagyobb százaléka a kkv szektorba tartozik. Ez azt eredményezi, hogy nagy többségben a kicsi és közepes méretű – 200-1000 m2 – bérbe adó raktárakat, műhelyeket, telephelyeket keresik.

 

    Természetesen az igények sokfélesége miatt a legkülönbözőbb célra épült épületek is alkalmasak lehetnek az adott keresésre, megfelelő átalakítások és felújítások esetén. A kicsi alapterületű raktárakat, műhelyeket, telephelyeket keresők általában önálló ingatlant nagyon nehezen találnak. Ilyen ipari ingatlanok főleg a régi gyárterületek területén találhatóak, melyek ipari társasházként, vagy osztatlan közös tulajdonú ipari területekként működnek.

 

    Budapesten és a budapesti agglomerációban elsősorban a megmaradt barnamezős területeken lehet ilyeneket találni. Budapesten a pesti oldalon az újpesti, rákospalotai, angyalföldi, zuglói, ferencvárosi, kőbányai, lőrinci, csepeli, soroksári városrészekben, a budai oldalon a filatorigát és kaszásdűlői, a kelenföldi, budafoki és nagytétényi városrészekben találhatók. A budapesti agglomerációban pedig az M0 melletti régi barnamezős részeken – Szigetszentmiklós, Tököl – valamint az M0 lehajtók melletti csomópontokban kiépült zöldmezős fejlesztések területén – Dunakeszi, Nagytarcsa, Dunaharaszti. A közepesnél nagyobb – 1000 m2 fölött – bérlemények esetében a 2000-es években megépült budapesti üzleti parkokban és az M0 melletti logisztikai bázisokban található megfelelő, jó minőségű kínálat.

 

Több áru, több bevétel!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, biztosan szembesült már az örök problémával: a vevő mindig azt az árut keresi, ami nincs raktáron, ráadásul sürgős számára a vásárlás, és szeretné, ha mihamarabb megérkezne a termék. Ilyenkor persze hetekig tart a kiszállítás, rosszabb esetben viszont fellép az átmeneti készlethiány, így pedig rendkívül el tud húzódni a megrendelés.

 

Tegyen hát vevői kedvére, és tartson nagyobb raktárkészletet nagyobb áruválasztékkal!

 

Egy nagyobb, központi raktár üzemeltetésével az árubeszerzés ideje az eddiginek a töredékére csökkenhet, így, ha a vásárlónak sürgősen van szüksége az adott árura, könnyen biztosítható neki - vagyis nem kell heteket várnia rá, sem a konkurens céghez mennie érte.

 

Ha Önnek is kiadó raktárra lenne szüksége, ahol termékeit biztonságban elhelyezheti, forduljon hozzánk! Többféle méretű és elhelyezkedésű kiadó raktárral, telephellyel rendelkezünk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja azt a helyiséget, ami méretben és elhelyezkedésben is megfelel Önnek!

 


RAKTÁRPIACI INFÓVásárlási tippek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügyn&ou

Jótanácsok bérlőknek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügynököktől.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Raktárbank.hu-n, Magyarorsz&aacut

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan hely