Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

217 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Ipari telkek megvételre Magyarországon


Üzemfejlesztést tervez, bővítené vállalkozását, de nincs még kilátásban egy ingatlan sem, ahol a termelési-gyártási folyamatokat lebonyolíthatná? Ismerje meg az általunk gondosan összegyűjtött, Magyarországon fellelhető ipari ingatlanokat, és válassza közülük azt, ami az Ön pénztárcájának a legjobb, valamint illik méretében és elhelyezkedésében is tevékenységéhez!


Az alábbi célokra ajánljuk eladó ipari telkeinket:

  • Gyár- és üzemfejlesztés;
  • teljes logisztikai átalakítás;
  • terjeszkedés, valamint vállalkozás-bővítés.

Termelésre és raktározásra szánt épületeink között egyterűeket, valamint osztott parcellásokat egyaránt talál. Ezek legtöbbjében adminisztrációs célokat szolgáló irodák, és a céges papírok biztonságban történő raktározására alkalmas helyiségek is megtalálhatók.


Tekintse meg jelenleg szabadon álló, közművesített, gépekkel felszerelt, vagy nehézipari berendezésekkel beépíthető, akár teherforgalommal is megközelíthető ipari telkeink garmadáját!


A weboldalunkon való tájékozódásban segítségére lesz ingatlan-szűrőnk, ahol nemcsak a megfelelő régiót választhatja ki, de a megvásárolni kívánt ingatlan paramétereit is megadhatja (méret, állapot, stb.). Próbálja ki térképes keresőnket is, és fedezze fel az Önhöz legközelebb eső, vagy vállalkozása vonzáskörzetében található eladó telkeinket!


Kérdése van a weboldalunkon található eladó ipari telkekkel kapcsolatban?
Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken – igyekszünk Önnek mihamarabb választ adni!