Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely

Bemutatkozás..   A raktarbank.hu Magyarország piacvezető raktár és ipari telek kereső portáljaként működik. Országos adatbázisunkban hatékonyan keresheti és hirdetheti ingatlanát. A RAKTÁRBANK.hu ingyenes biztosítja az ingatlan tulajdonosoknak a bérbe adó vagy eladó ipari ingatlanjuk testreszabott megjelenítését az egész ország területéről.  

Ingyenesen hirdethet nálunk különböző típusú, méretű, funckiójú és elhelyezkedésű: 

-raktárt -műhelyt -telephelyet -gyárterületet -cégközpontot -üzemcsarnokot -logisztikai bázist -ipari fejlesztési területet -nagy és kiskereskedelmi központot    

    Akár hosszú, akár rövid távú megoldást keres, mi segítünk optimális megoldást találni, hiszen segítségünkkel könnyedén hozzájuthat az Ön számára legmegfelelőbb eladó és kiadó raktárhoz, műhelyhez vagy ipari ingatlanhoz egész Magyarország területén.    

Eladás vagy kiadás?

Tulajdonosként komoly kérdéssel kerülünk szembe, amikor felszabadul némi hely – az ingatlant eladjuk vagy kiadjuk? Hogy megkönnyítsük Önnek a döntést, néhány érvet sorakoztatunk fel mindkét metódus mellett.   Kiadás:

  Eladás:

  Amennyiben Ön is szeretné, ha könnyedén és gyorsan eladhatná vagy kiadhatná tulajdonát, akkor adja fel ingatlan hirdetését nálunk! Ha kérdése adódna, bátran keressen minket elérhetőségeinken:   Email:raktarbank@raktarbank.hu Telefonszám: +36 30 587 30 09


RAKTÁRPIACI INFÓVásárlási tippek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügyn&ou

Jótanácsok bérlőknek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügynököktől.

Bemutatkozás

   A raktarbank.hu Magyarország piacvezető raktár és ipari telek kereső portáljaként műkö

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan hely