Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

6 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Mit jelent a telephely?

Jogszabály írja elő, hogy az üzleti (üzemi), termelő- vagy szolgáltató cégeknek rendelkezniük kell úgynevezett telephellyel, ahol az adóköteles tevékenységüket a székhelyükön kívül folytatják. Ez lehet iroda, műhely, konyha, csarnok, gyakorlóhely, és a többi – vagyis bármilyen, a cég tevékenységéhez kapcsolódó feladatellátási hely.


Mik a jó telephely ismérvei?

Nyilvánvaló, hogy a különböző tevékenységi körök eltérő igényeket támasztanak a telephelyekkel szemben, mégis léteznek általánosan elvárható jellegzetességek. Többek között ilyen a jó megközelíthetőség, a sok parkoló vagy a kamionnal való bejárhatóság. A kiadó csarnokot vagy kiadó műhelyt kereső cégek esetében ezek rendszerint a döntő szempontok között szerepelnek.


Raktár bérlés Budapesten és országosan közvetlenül a tulajdonostól

A bérlés legegyszerűbb és leginkább kifizetődő módja, ha közvetlenül a tulajdonostól történik, mert így nem kell felesleges kiadásokkal számolni a közvetítő vagy ingatlaniroda felé. A Raktár Bank tematikus oldalán ezt a lehetőséget kínáljuk fel az érdeklődőknek. Amennyiben tisztában van az igényeivel, és pontosan tudja, hogy vállalkozásának milyen jellegű és tulajdonságokkal bíró telephelyre van szüksége, nálunk biztosan megtalálja a legideálisabbat.


Raktár bérlés akár magánszemélyeknek is

Adódhat olyan helyzet az életben – például költözés, öröklés, vagy külföldi munkavállalás –, amikor egy magánszemélynek van szüksége raktárhelyiségre. Ilyen esetben is bátran fordulhat hozzánk, mert a kínálatunkban nem csak ipari méretű létesítmények szerepelnek.


Mérje fel igényeit, válassza ki az oldalunkon a vállalkozása szempontjából optimális ingatlant, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a tulajdonossal!