Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

112 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Bérelhető/megvásárolható ipari telkek

Akár Budapesten, akár annak közvetlen közelében keresi a megfelelő ingatlant vállalkozása tökéletesítéséhez, formáláshoz, a Raktár Bank portálján biztosan talál olyat, amit kedvező feltételek mellett bérelhet, sőt esetenként
akár meg is vásárolhat! Ismerje meg jelenlegi hirdetéseinket a weboldalunkat böngészve!

50-10.000 m2-es bel-és külterülettel rendelkező ipari telkeink egyaránt alkalmasak gyárfejlesztésre, vállalkozása szervezeti háttérének aktualizálására, valamint bővítésére.


A bérlést, vásárlást megelőzően

Első és legfontosabb: döntse el, hogy egyterű, vagy osztott telekrészes ingatlanra van szüksége! Becsülje meg a minimum belmagasságot és belterületet, hiszen ezek határozzák meg a raktár befogadóképességét, illetve azt, hogy milyen tevékenység ellátására alkalmas! Ne feledkezzen meg a tűzvédelmi kategória-besorolás ellenőrzéséről, valamint az ipari áram meglétének kivizsgálásáról sem! Felújítandó ipari telek esetén a fűtés bevezetése, egy hűtött raktárrész kialakítása, vagy egyéb, tevékenységet támogató helyiség kialakítása igény esetén pótolható.


Megtaláltam a potenciális ingatlant, mi a teendő?

Amennyiben portálunkon már kiszemelte a megfelelő ipari telket, vegye fel a kapcsolatot annak bérbeadójával vagy eladójával!


Természetesen, ha segítségre lenne szüksége az ügyintézés ideje alatt, örömmel állunk rendelkezésére!
Forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, vagy telefonon!