Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok..    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan helye, azaz a lokációja elsődleges fontosságú.

Természetesen a telephely, raktár, műhely, ipari telek ingatlan keresésnél a hely kiválasztásánál elsősorban nem emocionális, - ahogy a lakások esetében – hanem racionális megfontolások dominálnak.

 

    Az eladó ipari ingatlan keresők elsődleges szempontja olyan hely megtalálása, ahol a hosszútávú működés biztosított.

Ezt a hosszútávú működést biztosíthatja az adott lokációnak a helyi önkormányzat rendelettel szabályozott építési övezeti besorolása. Ipari tevékenységet – raktározást, gyártást, logisztikát, stb – olyan helyen érdemes megvalósítani, ahol ezt az önkormányzati szabályozás megengedi, netán még támogatja is.

 

    A lokáció kiválasztásának következő súlypontos szempontjai még a megközelíthetőség teherforgalommal és tömegközlekedéssel, a közművesítettség, a közvetlen környezet adottságai és az adott ingatlan láthatósága.

Budapesten és vonzáskörzetében a kiemelt érdeklődésű helyek az előző szempontoknak is megfelelő régi barnamezős ipari területek illetve a 90’-es évek második felében és a 2000-es évek elején ipari övezetbe vont területek. Budapesten belül az északpesti és a délbudai régió a legkeresettebb. Budapesten kívül az M0 körgyűrű mentén kialakított ipari területek.


RAKTÁRPIACI INFÓVásárlási tippek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügyn&ou

Jótanácsok bérlőknek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügynököktől.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Raktárbank.hu-n, Magyarorsz&aacut

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan hely