Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

28 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Eladó ipari ingatlanok, telephelyek Budapesten

Cége költözne, vagy bővíteni tárolási lehetőségeit? Budapesti eladó ipari ingatlanjaink és raktárjaink széleskörű megoldást kínálnak bármilyen méretű vállalkozásnak, sőt magánszemélyeknek is. A mini raktárak ideálisak az otthon már feleslegessé vált bútorok, festmények, használati- és dísztárgyak vagy más értékek tárolására. Az eladó raktárak között ugyanakkor több ezer négyzetmétereseket is talál, melyek nagyobb kapacitású cégeknek is tökéletesek. Válogasson, böngésszen a Raktárbank oldalán, vásárolja meg a legjobb budapesti ingatlant még ma!


Megbízható hirdetők, valós hirdetések

Ne essen abba a hibába, hogy ellenőrizhetetlen oldalak bizonytalan hirdetéseire pazarolja az idejét! Tematikus portálunkon minden eladó ipari ingatlant és eladó raktárt a tulajdonosok hirdetnek meg, akikkel Ön közvetlenül kapcsolatba is léphet. Ez a megoldás maximális biztonságot szavatol a vásárlás során, hiszen minden fontos információt személyesen is ellenőrizhet. Az azonnali kapcsolatfelvételi lehetőségnek köszönhetően a közvetítői díjat is megspórolhatja, és ingatlanost sem kell fizetnie!


Eladó ipari ingatlanok kerületre bontva

Az eladó raktárak és ingatlanok esetében a számos szűrési lehetőség mellett (méret, belmagasság, állapot stb.) akár azt is beállíthatja, hogy a főváros mely kerületében szeretne vásárolni. Fontos szempont lehet ez a közlekedés, a megközelíthetőség, vagy az adott kerületben érvényben lévő súlykorlátozások miatt.


Kérdése van az ingatlanokkal vagy az oldal működésével kapcsolatban?
Keressen minket bizalommal még ma!