Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

20 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Eladó ipari ingatlanok és telkek Budapesten

Könnyű keresés. Széles választék. Egyedi ajánlatok. Csak néhány, a Raktárbank tematikus hirdetési portál által nyújtott előnyök közül. Az itt található budapesti eladó ipari ingatlanokat közvetlenül a tulajdonosok hirdetik meg, így Ön és vállalkozása azonnali kapcsolatot létesíthet a tulajjal - a közvetítéssel járó díjazás és felesleges körök nélkül. Válogasson képes, részletes adatlappal ellátott hirdetéseink között, találja meg cége új ipari telkét gyorsan és egyszerűen!


Lokáció és méret - a két legfontosabb szempont

Amikor vállalkozása új ipari telket keres, számos szempontot szükséges figyelembe venni és alaposan mérlegelni. Ezek közül is kiemelkedik az eladó ipari ingatlan mérete és elhelyezkedése. Mindkét kritérium döntően meghatározza cége jövőbeli lehetőségeit, ezért a kiválasztásnál érdemes a fejlődési potenciált is számításba venni. Tematikus hirdetési oldalunkon néhány kattintással kiválaszthatja kívánt kerületet, és beállíthatja a minimális és maximális méretet, így biztosan olyan ipari telkek közül választhat, melyek megfelelnek elvárásainak.


Közvetítői díj nélkül

Miért fizetne plusz költséget ingatlanirodának, közvetítőnek? Vegye fel a kapcsolatot az eladó ipari ingatlan vagy telek tulajdonosával egyetlen telefonhívással vagy online felületünkön keresztül, és vásároljon korrekt árakon! Ön dönthet a legfontosabb kérdésekben, így nem kell attól tartania, hogy rossz megállapodást köt.


Eladó ipari ingatlanok, ipari telkek Budapest bármely pontján egy kattintásra Öntől!