Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

308 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Raktár bérlés Budapesten


Tematikus hirdetési portálunkon pillanatok alatt, pár kattintással megtalálhatja vállalkozása új raktárát a fővárosban.  A több száz hirdetés Budapest összes kerületét lefedi, így akár a belvárosban, vagy a peremkerületekben is bérelhet raktárt. Kínálatunkban mini raktárak és több ezer négyzetméteres ingatlanok is szerepelnek, így bármilyen célra is használná az új tárolót, biztosan rábukkan az elképzeléseihez legjobban illő raktárra.


Raktár bérlés közvetlenül a tulajdonostól


Ne bajlódjon közvetítővel, ingatlanirodával, akik csak viszik a pénzét, de valójában semmivel sem teszik hatékonyabbá a raktár bérlést! Hirdetési oldalunkon azonnal az ingatlan tulajdonosával léphet kapcsolatba, így megspórolhatja a járulékos költségeket. Az anyagi előnyökön túl ez a módszer biztosítja, hogy Ön valóban azt kapja, amire számít, és hogy megbízható, korrekt tulajdonossal köthet szerződést.


Erre ügyeljen raktár bérlés esetén!


Először is mérje fel alaposan az igényeit! Nem érdemes spórolás címszóval egy kisebb helyiséget választani, ha a későbbiekben az csak kényelmetlenséget okoz, mert a vállalkozás hamar kinövi. Szintén érdemes mérlegelni, hogy a raktár elhelyezkedése a lehető legoptimálisabb-e fuvarozási, megközelíthetőségi szempontból. Az olyan speciális igényeket is számba kell venni, hogy szüksége van-e rámpára, fűtésre, vagy meghatározott minimális belmagasságra. Oldalunkon ezekre a paraméterekre is szűrhet, így garantáltan az elképzeléseihez illő raktárhoz juthat hozzá.


Raktár bérlés magánszemélyeknek is


A cégeken és vállalkozásokon kívül magánemberek számára is kínálunk raktárakat hirdetési oldalunkon. A kisebb méretű, praktikus helyiségek ideálisak költözéskor, hagyaték felszámolásánál vagy kis méretű lakás esetén tárolási célra. Tematikus portálunkon a raktárbérlés magánszemélyeknek is igazán gyerekjáték!


Tekintse meg hirdetéseinket, találjon raktárt vállalatának, személyes tárgyainak egyszerűen!