Raktárbank - raktár, telek, telephely - Méret jelentősége - eladó ingatlanok
page=content&article=meret-jelentosege-elado-ingatlanok

AZ OLDALUNKON JELENLEG 1678 IPARI INGATLAN TALÁLHATÓ

+36 30 587 3009

+36 30 587 3009


Méret jelentősége - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlanokat keresők túlnyomó többségben cégek. A Magyarországon működő cégek nagyobb százaléka a kkv szektorba tartozik. Ez azt eredményezi, hogy nagy többségben a kicsi és közepes méretű – 200-1000 m2 – raktárakat, műhelyeket, valamint az ilyen méretű épületek építésére alkalmas ipari telkeket keresik.

 

    Természetesen az igények sokfélesége miatt a legkülönbözőbb célra épült épületek is alkalmasak lehetnek az adott keresésre, megfelelő átalakítások és felújítások esetén. A kicsi alapterületű raktárakat, műhelyeket, telephelyeket keresők általában önálló ingatlant nagyon nehezen találnak. Ilyen ipari ingatlanok főleg a régi gyárterületek területén találhatóak, melyek ipari társasházként, vagy osztatlan közös tulajdonú ipari területekként működnek.

 

    Budapesten és a budapesti agglomerációban elsősorban a megmaradt barnamezős területeken lehet ilyeneket találni. Budapesten a pesti oldalon az újpesti, rákospalotai, angyalföldi, zuglói, ferencvárosi, kőbányai, lőrinci, csepeli városrészekben, a budai oldalon a filatorigát és kaszásdűlői, a kelenföldi, budafoki és nagytétényi városrészekben találhatók. A budapesti agglomerációban pedig az M0 melletti régi barnamezős részeken – Szigetszentmiklós, Tököl – valamint az M0 lehajtók melletti csomópontokban kiépült zöldmezős fejlesztések területén – Dunakeszi, Nagytarcsa, Dunaharaszti.Együttműködő partnereink: