Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Dokkoló kapu..A dokkoló egy olyan, ipari kapuhoz kapcsolódó külső mechanikus szerkezet, melynek segítségével a szállító jármű hátfalas ajtajával közvetlenül a raktár épületének nyílászárójához tolat, és szinte „légmentesen” csatlakozik a raktár belső területéhez. Ilyenkor az épület és a jármű között egy ütköző és tömítő funkcióval bíró kaputömítés van. A kaputömítés a jármű és az ipari ingatlan, raktár, csarnok, műhely épülete között szigetel. Azzal, hogy kizárja a szelet, az esőt és a hideget, (vagy benn tartja a hideget a hűtőházak esetében), hozzájárul az energiatakarékos és hatékony működéshez, valamint a jobb munkakörnyezet megteremtéséhez.

 

A kaputömítés kiválasztása általában néhány alapvető feltétel alapján történik:                                                                                                                              -az ipari ingatlan, raktár, csarnok, műhely épületének szerkezete,

-a járművek típusa,

-az energiatakarékossági elvárások,

-speciális körülményeket igénylő áruk.

 

Az olyan helyszíneken, ahol különböző méretű és típusú járművek érkeznek gyakran, jó megoldást kínálnak a felfújható kaputömítések. Az olyan alkalmazásoknál, ahol a járművek egyforma méretűek, a gumi kaputömítés az egyszerű, de kiváló megoldás.  


RAKTÁRPIACI INFÓVásárlási tippek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügyn&ou

Jótanácsok bérlőknek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügynököktől.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Raktárbank.hu-n, Magyarorsz&aacut

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan hely