Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Rámpa..



A járműfogadás az árubeszállítás első eleme. A raktárba az árubeszállítás szakaszos vagy folyamatos működésű anyagmozgató eszközökkel történik. Az áruszállítás általában vasúton és közúton történik. A raktárak járműfogadó részén fontos, hogy a rakodó terület kialakítása révén a járművek kényelmes beállása, a rakodás gyors, és biztonságos kivitelezése.

A vasúti teherkocsik méretei szokványosak, így a rakodó gépek méretei adottak. A vasúti járművek rakodásánál mindig rámpát vagy emelt szintű raktárt kell alkalmazni. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor mobil rámpát kell biztosítani, amin egy targonca is kényelmesen és biztonságosan tud le-fel manőverezni.

A közúti járművek rakodása lehet rámpáról és talajszintről is. Amennyiben oldalról megközelíthető a jármű, akkor általában gépi erőt alkalmaznak a rakodáshoz, ha csak hátulról, akkor célszerű rámpát alkalmazni. A rámpakiegyenlítő feladata, hogy hidat képezzen a raktárcsarnok és a teherautó között, ezzel biztosítva a gyors és hatékony árumozgatást.


RAKTÁRPIACI INFÓ



Vásárlási tippek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügyn&ou

Jótanácsok bérlőknek

Tippek, tanácsok kezdőknek és haladóknak a blogunk által megkérdezett profi ingatlanügynököktől.

Bemutatkozás

A raktarbank.hu Magyarország piacvezető raktár és ipari telek kereső portáljaként működik. Orsz&

Lokáció fontossága - eladó ingatlanok

    Az ipari ingatlan keresés esetében, – mint az ingatlanpiac más területein is – az ingatlan hely