Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

275 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Eladó műhelyek, raktárak az egész országban


Vastól Szabolcsig, Nógrádtól Baranyáig - hirdetési oldalunk segítségével Magyarországon bárhol megtalálhatja az elképzeléseihez illő eladó raktárt vagy műhelyt. Nálunk ehhez minden segítséget megkap: könnyen használható térképpel választhat megyét vagy kerületet, beállíthatja az Önnek ideális méretet, és természetesen minden hirdetésnél számos fénykép ad további támpontokat.


50 - 10 000 m2-es ingatlanok


Eladó műhelyeink és raktáraink mérete igazán széles skálán mozog, így a vállalkozása igényeihez, a gyártási kapacitáshoz vagy a tárolandó termékek mennyiségéhez passzoló helyiség megtalálása igazán egyszerű. A számos szűrési lehetőség mellett az informatív, a legfontosabb paramétereket tartalmazó adatlapok is az Ön kényelmet, és a megfontolt döntést szolgálják.


Naprakész adatbázis, folyamatosan bővülő kínálat


Tematikus oldalunkon jelenleg is több száz ajánlat között válogathat, ez a szám pedig napról napra nő! Piacvezető portálunkon külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyedi ajánlatokkal, megbízható hirdetésekkel segítsük a vételt. Az eladó műhelyeket, raktárakat közvetlenül a tulajdonosok hirdetik, így Ön közvetítő nélkül veheti fel a kapcsolatot az adott ingatlan birtokosával. Ezzel nemcsak pénzt, de időt és energiát is spórolhat, az esetleges problémákról már nem is beszélve.


A mostani már túl kicsi, vagy rossz helyen van?


Minden cég életében eljön a pillanat, amikor az addig telephely kényelmetlenné válik. Vagy azért, mert méretével nem képes kiszolgálni a vállalkozás igényeit, vagy, mert nehezen megközelíthető, esetleg súlykorlátozás alatt álló területen fekszik. Eladó műhelyeink minden problémáját megoldják, eladó raktáraink pedig a tárolással kapcsolatos fejfájásnak vetnek véget.


Böngésszen oldalunkon, lapozza át hirdetéseinket, költöztesse vállalkozását új helyre egy telefonnal!