Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

419 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Kiadó csarnokot vagy műhelyt keres vállalkozásának?


Nálunk a legjobb helyen jár! Tematikus hirdetési portálunkon több száz ajánlat közül válogathat Magyarország egész területén a fővárostól egészen a kisebb településekig. Pár kattintással beállíthatja a kívánt régiót, kerületet vagy várost, majd egyetlen hívással felveheti a kapcsolatot az adott ingatlan tulajdonosával.


Gyors, kényelmes, megbízható - tekintse meg a Raktár Bank eladó csarnokait, műhelyeit!


A méret a lényeg?

Mire kell figyelni az új telephely kiválasztásánál?

Ami néhány éve még épp elég volt, mára már túl kicsi, zsúfolt, kényelmetlen Önnek és dolgozóinak is. Bővítésre nincs lehetőség, úgy érzi, vállalkozása megrekedt egy szinten. Ismerős helyzet? Ne kössön kompromisszumokat, találja meg cége új telephelyét kiadó csarnokaink és műhelyeink segítségével! Kínálatunkban a kisebb, 50 m2-es, valamint a közepes méretű ingatlanok mellett hatalmas csarnokokat is talál, akár 10 000 m2-est is.


Pénz beszél


Egy új ingatlan vásárlása komoly beruházás, amit nem biztos, hogy vállalkozása megengedhet magának. A bérlés kiszámítható, hosszú távon tervezhető megoldást jelent! A kiadó csarnokok, műhelyek között böngészve könnyedén rábukkanhat az igényeinek és anyagi helyzetének megfelelő telephelyre, melyet közvetlenül a tulajdonostól bérelhet.


Közvetítők kíméljenek!


Miért fizetne egy olyan szolgáltatásért, ami semmi pluszt nem tesz hozzá az ingatlankereséshez? A Raktár Bank hirdetési oldal azonnali, direkt kapcsolatfelvételi-lehetőséget biztosít a kiadó csarnokok és műhelyek tulajdonosával, így Ön a saját kezébe veheti az ügyintézést és a tárgyalást.


Tekintse meg hirdetéseinket, válassza a cége igényeihez legjobban illő kiadó csarnokot, műhelyt!