Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
a-panattoni-magyarorszagon-is-fejleszt

A Panattoni Magyarországon is fejleszt

A Panattoni Magyarországon is fejleszt

A Panattoni nem csak Magyarországon de a világ számos helyén, többek között az Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Brittaniában és más európai országban képviselteti magát különböző fejlesztéseivel. Jelenleg Lengyelországban építenek összesen 82 ezer négyzetméteres komplexumot. Az épületet Poznańban valósítják meg és közel háromezer embernek biztosít majd munkát. 

A jelenlegi energiaválság miatt az épület tetejére megújuló energiatermelő napelemeket helyeznek el  és nagyobb számban alakítanak ki tetőablakokat, a belső természetes megvilágítás érdekében. 

A well-being, azaz a vállalati jólét szemléletében kerékpáros-infrastruktúra, terasz, szabadtéri edzőterem, röplabdapálya, elektromosautó-töltők és központi esővíz-visszanyerő rendszert is építenek. Panattoni ebben a régióban több mint 2 millió négyzetméter területet fejlesztett már.

A Panattoni név a magyarok számára sem ismeretlen, hiszen Idén júliusban kezdte meg Magyarországon az első logisztikai fejlesztését Törökbálinton, ahol 17.300 m2 ipari csarnokot fejleszt. 

 

kép: panattonieurope