budapest-elovasrosaban-ujabb-raktarfejlesztes-indul Budapest elővárosában újabb raktárfejlesztés indul - Raktárbank ingatlanpiaci hírek
Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Budapest elővárosában újabb raktárfejlesztés indul

Budapest elővárosában újabb raktárfejlesztés indul

A LogiCube Park fejlesztésének második fázisa elindul. A Defactoring Zrt. Biatorbágyon megkezdi a BREEAM In-Use  Kitűnő  minősítéssel rendelkező logisztikai projekt következő ütemét.

Szeptemberben elindult a LogiCube Park második ütemének építése, amely egy összesen négy ütemből álló, 21 ezer négyzetméteres logisztikai parkot hoz létre. Az első fázisát idén elején adták át, és a 2700 négyzetméteres létesítmény már teljesen ki van adva. Ezért most megkezdődik a következő ütem fejlesztése, amely egy közel 3800 négyzetméteres csarnokot foglal magában, amely akár két részre is osztható, valamint az irodaterületek mérete elérheti az 500 négyzetmétert is. A második fázis átadása várhatóan 2024 nyarán lesz. A park fejlesztése folyamatosan zajlik, és az utolsó ütem várhatóan 2028-ra lesz kész. A második fázis előbérleti tárgyalásai már elkezdődtek, és a beruházó továbbra is a 108 Agency lesz.

kép: logicube