elismert-szakemberekkel-bovult-a-panattoni-magyarorszagi-irodaja Elismert szakemberekkel bővült a Panattoni magyarországi irodája - Raktárbank ingatlanpiaci hírek
Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Elismert szakemberekkel bővült a Panattoni magyarországi irodája

Elismert szakemberekkel bővült a Panattoni magyarországi irodája

Három új munkatárs is csatlakozott az európai ipari ingatlanfejlesztő óriás, a Panattoni hazai csapatához. Koncz Róbert az ingatlanüzemeltetési, Farkas Péter a műszaki projektmenedzsment vezetői, Szűcs Tamás pedig a telek-akvizíciós feladatokat látja el.

„Vállalatunk magyarországi piacra lépésével még kiélezettebbé vált mind a big box, mind a last mile típusú raktárfejlesztésekért folytatott verseny. Ebben az környezetben pedig fontos a tapasztalt szakértők megtalálása, akik nélkülözhetetlenek a különféle iparági szereplők – például az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek – igényeinek kiszolgálásához és az új trendek elemzéséhez.” – mondta Kemenes László, a Panattoni Hungary ügyvezető igazgatója.

Koncz Róbert több mint 25 éves ingatlanüzemeltetési tapasztalattal rendelkezik. Tagja a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), ingatlanpiaci szakértők független szakmai szervezetének és a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC). Korábban a Prologis magyarországi munkatársaként az üzemeltetési és vagyonkezelési feladatok mellett a különböző zöld megoldások bevezetéséért felelt: rekreációs parkok kialakítása, világítást megújító (retrofit) programok elindítása és az intelligens burkolatok felhasználása. A Panattoni Hungary ingatlanüzemeltetési vezetőjeként feltett szándéka, hogy az általa már használt és ma már elengedhetetlen környezetvédelmi újítások alkalmazásával minél hatékonyabban járuljon hozzá a vállalat dekarbonizációs törekvéseihez.

Farkas Péter az ipari-, logisztikai- és lakóingatlan kivitelezések és fejlesztések területén tevékenykedik közel 20 éve. Tapasztalt projektmenedzserként olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott eddig, mint a Tecton, a Skanska vagy a CTP. Fővállalkozóként és tanácsadó partnerként többek között a Lenovo első európai gyártóüzemének, valamint a Nordic Light Trio - zöld és jóléti szempontokat ötvöző - irodaházának megvalósításában vett részt.

A Panattoni Hungary projektmenedzsment igazgatójaként és a műszaki, kivitelezési csapat vezetőjeként feladatai közé az építkezések műszaki, pénzügyi- és időbeni ütemterveinek megvalósítása, az elkészült létesítmények sikeres átadása, valamint a generálkivitelezők tendereztetése és a velük való kapcsolattartás tartozik.

Szűcs Tamás a Dél-kaliforniai Egyetemen szerezte kereskedelmi diplomáját. Pályafutása során legtöbbet multinacionális környezetben dolgozott, mint bérbeadó, tanácsadó, valamint expanziós munkatárs. Előző munkahelyén, Európa egyik ismert diszkonthálózatának, a Pepco-nak segítette magyarországi piacszerzését. Az itthon jelenleg 230 üzlettel rendelkező cég vezetői időszaka alatt látványos fejlődést ért el; összesen több mint 100 ezer négyzetméternyi üzlet nyílt meg olyan kiemelt bevásárlóközpontokban, mint a Mammut, a Corvin Pláza vagy az Árkád.

Telek-akvizíciós vezetőként a Panattoni magyarországi terjeszkedésért felel majd, támogatva az új beruházások megvalósulását.