Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
felkerult-a-bokreta-a-helloparks-uj-csarnokara

Felkerült a bokréta a HelloParks új csarnokára

Felkerült a bokréta a HelloParks új csarnokára

Idén júniusban Fóton a HelloParks megkapta a használatbavételi jogosultságot. Jelenleg is a 26.000 négyzetméteres raktárcsarnok építése zajlik. Az építkezés elérte azt a pontot, mikor az épület legmagasabb pontjánál áll a szerkezetkész állapot.


A Futureal-csoporthoz tartozó vállalat az FT6-ot,  a negyedik épületét is átadja. Fótón összesen 8 db, egyenként 24-45 ezer négyzetméteres BREEAM fenntarthatósági szabvány egyik legmagasabb fokozatát célzó létesítmény fejlesztése valósul meg.

Az FT1-es épület megközelítőleg 60%-osan telített, szerződések aláírva, kezdődhetnek a beköltözések. A fennmaradó helyekre pedig megkezdték már a tárgyalásokat. A Futureal-Group tervei szerint az FT6-os csarnokba már idén decemberben kezdhetik meg a bérlők a beköltözést. Ez lesz az első City Flex típusú csarnoka az eddigiekhez képest.

„A HelloParks folyamatosan fejlesztett és bővült az elmúlt másfél évben, de terveinkben szerepel még további két átadás év végéig. Az elmúlt 2 év megmutatta a raktárfejlesztések létjogosultságát. Azt látjuk, hogy a jó minőségű, bérlői szemmel jól átgondolt és energiahatékony raktárberuházásra továbbra is van kereslet.” -  mondta a HelloParks vezérigazgatója Nemes Rudolf.

 

Címlapkép forrása: HelloParks

Forrás: portfolio