folyamatosan-bovul-a-logstar Folyamatosan bővül a LogStar - Raktárbank ingatlanpiaci hírek
Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Folyamatosan bővül a LogStar

Folyamatosan bővül a LogStar

Nem is olyan régen, közel három évvel ezelőtt indította el a Biggeorge a logisztikai fejlesztésekért felelős üzletágát. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott ebben a három évben. Elsőként többek között a LogStar Park Budapest Városkapuval kezdte 3 spekulatív és 1 BTS épülettel, amik a XV. kerületben az M0 és az M3-as autópályák közelében találhatóak.

Lippai Rita – a logisztikai fejlesztésekért felelős igazgatóként elmondta:

„A LogStar Park Budapest Városkapu területén, - ami összesen 93.991 négyzetmétert foglal magában, - 4 épületben közel 35.000 négyzetméter bérbe adható területet építünk.”

A bérbeadási menedzser – Pásztor Klára – pedig már a jövőről is nyilatkozott, miszerint ebben az évben is jelentős fejlesztések várhatóak. „Amellett, hogy a Városkapu projekt C épületét, - melyben 15.000 négyzetméter területen várjuk bérlőinket, - legkésőbb márciusban, az A épületet, mely 6.000 négyzetméter, pedig júliusban átadjuk, párhuzamosan építjük tovább két projektünket is.” 

A LogStar Park Fehérvár Szabadbattyánban épül, amit az M7-es autópályáról lehet megközelíteni és közel 300.000 négyzetméter vehető igénybe. Ennek a területnek az első épülete 20.000 négyzetméter lesz, amit idén áprilisban kezdenek el fejleszteni és várhatóan idén be is fejezik.

A LogStar Park West Gate pedig Törökbálinton épül, fejlesztése folyamatban van. M0 és M7 és M1 autópályákról közelíthető meg. A logisztikai épület közel 8.200 négyzetméteres lesz, aminek az átadási éve idénre tehető.

 

kép: azévirodája