park22-raktar-logisztika-ipar Park22: új üzleti és logisztikai park kerül átadásra Budapesten - Raktárbank ingatlanpiaci hírek
Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Park22: új üzleti és logisztikai park kerül átadásra Budapesten

Park22: új üzleti és logisztikai park kerül átadásra Budapesten

A Park22 egy új, modern könnyűipari és logisztikai park fejlesztés Budapest dél-budai 22. kerületében. A projektet a White Star Real Estate és az Europa Capital közösen valósítja meg. A tervek szerint hat épületből áll majd összesen 60 800 négyzetméter bérelhető területtel, melyből 45 600 négyzetméter raktárterület és 15 200 négyzetméter irodaterület lesz elérhető.

A Park22 az M0-s autópályatól alig 1 kilométer távolságra található, ami optimális lehetőséget biztosít az áruk gyors elosztásához és a városi központok könnyű eléréséhez. A környék infrastrukturálisan is jól fejlett, közelében található a Campona bevásárlóközpont és számos egyéb kereskedelmi és szolgáltató egység.

A fejlesztés során a legmodernebb építészeti és környezetvédelmi szabványokat alkalmazzák, hogy megfeleljenek a mai logisztikai és ipari igényeknek, miközben fenntartható megoldásokkal és zöld környezet kialakításával is foglalkoznak.

A Park22 célja, hogy Budapest egyik vezető ipari és logisztikai központja legyen, hozzájárulva a város gazdasági fejlődéséhez és a munkahelyteremtéshez.

Az első épület 2024. Q2-ben kerül átadásra, ahol a minimum bérelhető raktárterület 720 m2 lesz. 

 

forrás: www.grifton.hu