ujabb-raktarcsarnokot-adtak-at-nagytarcsan Újabb raktárcsarnokot adtak át Nagytarcsán - Raktárbank ingatlanpiaci hírek
Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

Újabb raktárcsarnokot adtak át Nagytarcsán

Újabb raktárcsarnokot adtak át Nagytarcsán

Robottechnológiával ellátott csarnok került átadásra Nagytarcsán. A Trans-Sped Kft. logisztikai üzletágának raktárhálózata Magyarországon közel 220 ezer négyzetméter.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter február 16-án tájékoztatást adott, miszerint a Trans-Sped Kft. 8 milliárd forintos beruházása közel 270 új munkahelyet teremt.

Az új csarnok átadásán azt is közölte, hogy a vállalat Magyarországon hat központot hozott létre többek között Nagytarcsán, Környén, Tatán és Debrecenben. A 8 milliárd forint értékű beruházást az állam 2,4 milliárd forinttal támogatta.

A cég az MTI-vel közölte:

„4 új raktárcsarnokkal, innovatív robottechnológiával, modern állványrendszerekkel, speciális anyagmozgató gépekkel és megújult informatikai rendszerrel bővült az elmúlt két évben a Trans-Sped Kft. logisztikai üzletága. A vállalat raktárhálózata az elmúlt időszakban csaknem 20 ezer négyzetméterrel bővült, amely így országosan meghaladja a 220 ezer négyzetmétert.”

kép: Fülöp Levente, a Trans-Sped Kft. digitális fejlesztési igazgatója, társtulajdonos, Fülöp Zsolt alapító, társtulajdonos, Fülöp Szabolcs ügyvezető, társtulajdonos, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Vécsey László országgyűlési képviselő és Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség ( HIPA ) vezérigazgatója (b-j)

Fotó: Kovács Tamás / MTI