Eladó műhelyek és raktárak Észak-Budapesten - Raktárbank
prosr=sale&type=raktar&sizefrom=&sizeto=&pricefrom=&priceto=&currenty=&headroom=&prostatus=&address=IV.%7CXV.%7CXVI.%7CXVII.%7CX.%7CXIV.%7CXIII.

AZ OLDALUNKON JELENLEG 1678 IPARI INGATLAN TALÁLHATÓ

+36 30 587 3009

+36 30 587 3009Eladó műhelyek és raktárak Észak-Budapesten

A főváros északi része remek helyszín vállalkozásának. Az ingatlanárak a földön járnak, a kiváló közlekedésnek köszönhetően pedig Budapest és az egész ország, vagy éppen Szlovákia és Ausztria is könnyen megközelíthető. Kiváló tulajdonságai miatt az itt fekvő kerületekben található eladó műhelyekkel és raktárakkal az Ön cége is csak nyerhet!


Vásároljon széles választékból!

Egy új ingatlan megvásárlása hatalmas döntés egy vállalkozás életében, ami hosszú távon meghatározza a cég eredményességét és lehetőségeit. Az elhamarkodott, megfontolatlan döntés komoly károkat okozhat. Hirdetési oldalunkon több száz eladó műhelyt és eladó raktárt tekinthet meg, melyek mind részletes adatlappal vannak ellátva. Ezek alapján Ön jól átgondoltan választhat, és biztos lehet benne, hogy az új telephely kielégíti cége igényeit és megfelel elvárásainak.


A legkisebbtől a legnagyobbig

Magánemberként is szüksége lehet egy raktárra, ahol átmenetileg, vagy akár hosszabb távon tárolja nem használt értékeit, vagyontárgyait, bútorait. Eladó raktárjaink között kisméretű, kifejezetten privát használatra szánt helyiségeket is talál. Nagy helyigényű munkálatokat végez vállalkozásával? Jó helyen jár! A több ezer, vagy akár tízezer négyzetméteres eladó műhelyek bármilyen tevékenységhez ideálisak. Keressen rámpával, iparvágánnyal vagy fűtéssel felszerelt műhelyt is oldalunkon pár kattintással, egyszerűen használható szűrőkkel!


Találja meg a legjobb eladó raktárt és műhelyt, tegye cégét sikeressé egy új telephelyen!Együttműködő partnereink: